Samarbetspartners


Maila eller ring för prisuppgifter!


Österlen Entreprenad & Transport

Sedan 1990 har vi hjälpt både privat personer och företag.

Vi utför olika gräv och planerings jobb så som husgrunder, dränering, gårdsplaner, parkering samt anläggning av trädgårdar och utemiljöer mm.

Vi har 2 nya miljöklassade kranbilar som har en kranvidd upp 21m. Som utför  transporter, anläggningsjobb. och kranjobb.

Från  våran egen grusterminal erbjuder vi  grus och stenmaterial samt egen ny harpad matjord. Både löst och i storsäck.

Utkörning med lastmaskin, lastbil eller kranbil. Eller för avhämtning.

Ring oss gärna så hjälper vi er. Inget jobb är för litet eller för stort.

Enkelt, Närhet och Kvalité är våra tre ledord.

 

Telefon: 0417-77 77 78


Pool & Utemiljö Syd AB

Gör inte bara poolbyggen utan erbjuder även hjälp med att bygga trädäck samt stenläggning. Utför även gjutning av betongplattor.

 

Telefon: 0708-303 163


Plåt på Österlen AB

Lokalt plåtslageri som inte bara lägger plåttak utan även papp.

 

Telefon Tomelilla: 0417-101 00

Telefon Ystad: 0411-101 35


Österlenspisar

Vi som arbetar på Österlenspisar har lång erfarenhet inom branschen med mycket stor kompetens inom, skorstensinstallationer och murningsarbeten. Vi vill vara det trygga valet för dig som ska köpa eller installera en brasskamin. Vår expertis ger dig en trygg och säker affär från början till slut. Installationerna genomförs enligt gällande branschregler och föreskrifter med gällande reklamationsrätt och garantier.

 

Telefon Tomelilla: 0417-101 00

Telefon Ystad: 0411-101 35


Elprojekt Syd

Elprojekt Syd AB startades 2013 och utgår från Smedstorp och Ystad. Vi är idag 5 anställda som utför elinstallationer inom nybyggnation, service och industri.

 

Telefon: 0709-562 357


Ystads Rörtjänst

På Ystads Rörtjänst har vi ett tydligt mål; Att du ska få ett bra resultat med hög kvalitet som möter dina önskemål och krav. När du anlitar oss så slipper du allt krångel. Vi finns på plats när vi lovat och ger dig ett slutresultat som du kan känna dig trygg och nöjd i – Oavsett om du anlitar oss som montör eller för snabb service.

 

Telefon: 0411-120 70


Vitaby Trappan

Gediget hantverk med perfektion in i minsta detalj! Vi erbjuder ett brett utbud av trappor, som trätrappor i de flesta träslag men även ståltrappor och spiraltrappor. Ytbehandlingar kan du få i olika utföranden, exempelvis lack, olja eller valfri kulör. Trapptillbehör som trappräcken och handledare finns i olika material såsom trä, glas och metall. Vi erbjuder även infälld trappbelysning, allt för att du ska få en trappa som passar din smak. Moderna och klassiska modeller i standardutförande eller helt enligt dina önskemål.

 

Telefon: 0414-720 30


Marcus M Bygg AB

Lokal byggfirma som kan hjälpa er med allt från gjuta grund, mura, kakla till att färdigställa invändigt. Våtrums behörig.

 

Telefon: 0708-120 780


Joakim Perssons Åkeri AB

Lokalt åkeri med många års erfarenhet av transport med kranbil, samt utför även trädfällning.

 

Telefon: 0703-963 640


Brunns & Energiborrning SK Tranås

Utför borrning för vatten, energibehov, grundvatten och enskilda avloppsanläggningar. Från projektering till färdig avloppsanläggning.

Ombesörjer leveranser av grus och sten. Grävning av jordvärme.

Övrig grävning som t.e.x parkeringar, dräneringar och gårdsplaner.

Samt även försäljning av pumpar, pump tillbehör, avlopp och avloppsanläggning för enskilda avlopp.

 

Telefon: 0708-860 971


Br. Erlandsson Bygg & Allservice AB

 Med vårt efternamn som företagsnamn vill vi garantera ett bra resultat – vi vill kunna gå och handla med rak rygg och en stolthet för vårt byggföretag. Vi arbetar ständigt på att förbättra vårt arbetssätt och peppar och stöttar personalen att tänka på samma sätt. De får fortlöpande möjlighet att gå på de vidareutbildningar och kurser som krävs för att hålla en hög yrkesstandard. Vår vision är noll fel och hundra procent nöjda kunder. Vi tar ansvar för arbetet hela vägen, skulle något bli fel så rättar vi garanterat till det. Bland annat har vi snickare och personal med behörighet för våtrum samt erfarna betonganläggare.

 

Telefon: 0411-551470