Välgörenhet


2017

Gjorde vi en Lekstuga till Karlskronas Barnklinik vid en välgörenhetskonsert för upprustning av deras uteplats/lekplats.

2019

Team Rynkeby stöttar vi på deras resa från Sverige till Paris på cykel, för insamling till Barncancer Fonden. Bilderna är från deras träningsläger i somras, där de gjorde ett energistopp hos oss ute på tillverkningen i Onslunda. 

2021

Spin of Hope är ett event där man deltar i lag om 1-12 personer som turas om att hålla igång en spinningcykel i 12 timmar. Här var vi med och kämpade för att samla in pengar till Barncancer Fonden.

2023

Även 2023 var vi med och stöttade Team Rynkeby som Brons Sponsor. På bild min gamla fotbollskompis son Hugo (9 år) som var med och cyklade.

2018

Hjälpte vi en hårt drabbad familj utanför Uppsala med ett förråd. Se gärna det gripande avsnittet nedan!

2020

2020 blev ett väldigt annorlunda år, men vi måste ändå fortsätta att hjälpa till när vi kan. Så detta år bestämde vi oss för att auktionera ut ett förråd via FB till förmån för Barncancerfonden.

Se mer på: https://www.facebook.com/stugtillverkning

Vi fortsatte också som sponsor av Team Rynkeby, även om det inte blev någon färd till Paris detta år.

2022

Gott Liv är ett initiativ från Ystad Saltsjöbad och Sparbanken Syd i samarbete med Radio Active, Medborgarskolan, kommunerna Ystad, Tomelilla, Simrishamn och YA för att fler ska kunna få ett Gott Liv. Tanken väcktes när Anders Nilsson, Ystad Saltsjöbad och Henrietta Hansson, Sparbanken Syd möttes på Backåkra Summit 2021. Här var vi med och stöttade med Friggeboden (på bild) uppställd på Stortogert i Ystad, där Radio Active sände live ifrån och där artisterna uppträdde bla Ola Salo (på bild).